Sunday, 18 November 2012

Ceritaku...

Assalamualaikum...

Hari ni nk citer ape ye...Nama aku,NOR HAFIZAH BINTI KOSLAN.Name pilihan arwah bapaku untuk puteri tunggalnye yg comel ni(perasan lak,hehehehe).Aku rase bersyukur sgt dgn name ni yg membawa maksud CAHAYA YANG MEMELIHARA...cantik kn kn kn mksudnye.hehe.aku ade 4 org adik beradik.aku yg ke-4 n perempuan tunggal.Mmg bertuah!sbb xde pesaing..hehe.Dah tak tau nk citer ape laaa...be continue next time  :)  :D

Friday, 16 November 2012

Saat Pertama yang Terindah

Assalamualaikum,

Ini adlah hari pertama aku nk mencube menulis kt blog ni...rase cm gementar lak...xtau la ape jd dgn penulisan pertama aku ni...hehehe.aku start berminat dgn blog ni bile tgok blog2 org lain sume menarik....jd menarik minat aku tuk menulis blog...dlu time kolej penah ade blog tp sekrg xtau ntah kemane...dlu ade blog sbb terpkse...lecturer suh bt blog...hati time xde kt blog...cinta terpkse mane leh jd...kne ikhlas kn...bru la ade jiwa...hehehe.melalut lak aku ni kn...aku dh xtau nk tulis pe lagi...mgkin lain kali lak la...bye  ;)